KIRIKKALE
25°
03:41

İmsak'a Kalan Süre

Bahattin Akyön’den Kırıkkale Belediye Meclisi’ne destek

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Kırıkkale Belediye Meclisi’nin Filistin halkına yönelik verdiği destekten dolayı tebrik etti. Akyön, Filistin halkının yalnız olmadığını, her alanda onların yanlarında olduklarını dile getirdi.


HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı saldırılarda 1 ay olmak üzere. İslam alemi bu duruma çığ gibi tepki göstermeye devam ediyor. Bu kapsamda Kırıkkale Belediyesi Meclisi, Filistin halkının yanında olduğu mesajını verdi. Bu durum karşısında belediye meclis üyelerini tebrik eden Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Filistin halkının yalnız olmadığını, her alanda onların yanlarında olduklarını ifade etti.

İNSANLIK DIŞI KATLİAM YAPILIYOR
Akyön, konu hakkında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Kırıkkale Belediye Meclisimizin Filistinde, Gazze’de yaşanan insanlık dışı katliamı, soykırımı gündemine alıp dünyanın en aşağılık lanetlenmiş ırkı olan Yahudileri kınadığını, hatta orda yaşayan Gazzeli ve Filistinli kardeşlerimize sahip çıkma mesajlarını saygıyla tebrik ve takdir ediyorum. Tüm meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Bisiklet yarışları Türkiye gündemi olmaya devam ediyor 

İlginizi Çekebilir

Bisiklet yarışları şehirleri tanıtıyor 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale halkı hep birlikte pedal çevirdi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45429

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171