KIRIKKALE
21°
02:6

İmsak'a Kalan Süre

Barajdan 400 metre kaçak ağ çıkartıldı!

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde jandarma ekiplerince sulama barajında kaçak balık avlayanların yerleştirdiği 400 metre ağ barajdan çıkarıldı.


BALIKLAR TEKRAR SUYA BIRAKILDI 
İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Sulakyurt Barajı'nda gerçekleştirdiği denetimlerde H.A'nın baraja kaçak ağ yerleştirdiğini tespit etti. Barajdan çıkarılan ağdaki balıklar, jandarma ekiplerince tekrar suya bırakıldı. Kaçak yerleştirilen ağın İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edildiği ve H.A'ya da idari ceza uygulandığı öğrenildi. 

BİLDİK: “BALIK KATLİAMINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İl Jandarma Komutanımız ve ekibine çok teşekkür ederim. 8 yıldır ne zahmetlerle baraj sularına bıraktığımız balıkların katliamına müsaade edilmeyecektir. Tüm ilçe halkımızı baraj sahamıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Burada kaçak avlanmaya müsaade edilmeyecek ve en ağır cezalar verilecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

 

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt elektriğini güneşten alacak

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt’ta dere ıslahı çalışmaları devam ediyor

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt yolu Kasım ayında sıcak asfalta kavuşacak 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75742

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171