KIRIKKALE
25°
06:51

Öğleye kalan Süre

Belediye otobüsleri sefere başladı

Kırıkkale Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen belediye otobüslerinin seferleri başladı. Şehir içi terminalinde yerlerini alan mavi otobüsler, ulaşım alanında vatandaşlardan büyük ilgi gördü.


SAAT 07.00-23.00 ARASINDA HİZMET VERECEK 
Kırıkkale Belediyesi otobüslerinin şehir içi toplu taşıma seferleri başladı. Seferler öncesi Kırıkkale Belediyesi otobüslerin güzergahlarını belirleyerek kamuoyuna duyurdu. Belediye otobüslerinin sabah saat.07.00 ile 23.00 arasında hizmet vereceği bildirildi. Servislerin gece geç saatlere kadar devam etmesi vatandaşları sevindirdi.

MAHALLE GÜZERGAHLARINDA YERİNİ ALDI 
Kırıkkale Belediyesi şehir içi toplu taşıma otobüsleri Aşağı Mahmutlar-Kimeski, Bağlarbaşı, Başpınar-Gündoğdu, Çalılıöz, Çalılıöz-Terminal-Alparslan Türkeş Bulvarı, Çullu Mahallesi, Etiler, Kaletepe, Karşıyaka, Osmangazi, Sanayi, Yenimahalle, Yuva-Selimözer ve Yüksek İhtisas Hastanesi güzergahı olmak üzere 14 ayrı güzergahta yollarda olacak.

Haber: Burak Çalışkan 


 

 

İlginizi Çekebilir

Şehit Erdal Karagöz, dualarla anıldı

İlginizi Çekebilir

Gelecek nesillere çevre bilinci aşılanıyor

İlginizi Çekebilir

Torunlu: “İHA muhabiri şehit ailelerimizden özür dilemeli”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29403

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171