KIRIKKALE
26°
04:41

Öğleye kalan Süre

Belediyeden okullara bin litre dezenfektan

Pandemi döneminde okullara yönelik sıklıkla dezenfeksiyon uygulaması yürüten Kırıkkale Belediyesi son olarak da okullara koruyucu özellikli bin litre el dezenfektanı dağıttı.


90 OKUL 5 YURT
Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Covid-19 salgınına tedbir amaçlı olarak Kırıkkale şehir merkezinde bulunan 90 okul, ve 5 adet yurda koruyucu özelliği bulunan el dezenfektanı dağıttı. Okullara toplam bin litre dezenfektan dağıtan Kırıkkale Belediyesi pandemi döneminde de okullara yönelik düzenli olarak da genel ilaçlama ve dezenfekte uygulaması yapmaya devam ediyor. 

“DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİYORUZ”
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı açıklamada, belediye olarak eğitime desteklerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek: “Okullarımızda yüz yüze eğitim döneminde dezenfekte işlemine ağırlık veriyoruz. Çocuklarımız sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi, öğretmen ve okul görevlilerimizi salgına karşı koruma amacıyla Belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda şehrimizde bulunan okullara koruyucu içeren el dezenfekte dağıttı. Ayrıca okullarımızı da düzenli aralıklarla dezenfekte uygulaması gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı, yeni mezarlık alanında çalışmaları inceledi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediye’si cenaze nakil aracı sayısını yükseltti

İlginizi Çekebilir

PCR testi pozitif olan çocuk, babasının otomobili ile 5 yaşındaki çocuğa çarptı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34171

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171