KIRIKKALE
21°

Bir çocuğun hayatı eğitimle değişir

Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanlığı, ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman her alanda yardımına koşmaya devam ediyor. Şube Başkanı Mustafa İşler ve ekibi, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilerin gönüllerine dokundu.  


2500 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI
2023-2024 eğitim öğretim yılının açılması ile birlikte Kızılay ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı. Kızılay birçok alanda yardımlarına devam ettiği gibi okulların eğitime başlaması ile birlikte yaklaşık 2500 öğrenciye kırtasiye yardımı başlattı. Yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte çocuklarına kırtasiye malzemesi alamayan ihtiyaç sahibi ailelerin umudu Kızılay oldu. Kızılay’dan kırtasiye malzemelerini alan aileler ve çocukları başkan İşler’e çok teşekkür etti. 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler, “Kızılay, halktan aldığını, halkın kötü günlerinde, halkın yardımına koşarak halka vermektedir. Türk Kızılay’ı, dünyanın her yerinde yaşanan doğal felaketlerde, savaşlarda herkesin yardımına koşar. Amacı, toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın sağlanmasına katkıda bulunmak, muhtaç ve yoksul insanların refahına katkıda bulunmak, ayrıca eğitim ve gençlik sorunlarının çözümüne katkıda bulunmaktır ailelere en büyük yardım çocuklarının eğitimine yardım ve destek vermektir” dedi.

HER ŞEY ONLAR OKUSUN AİLELERİ KURTULSUN DİYE
Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi olarak okulların açılması ile çocuklarımızın kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaya başladık.  Yaklaşık 2500 çocuğumuza kırtasiye yardımında bulunmaya başladık.  Çocuklarımız her şeyimizdir geleceğimizdir bir çocuğun hayatı eğitimle değişir, çocuklar okur dünya değişir. Şuana kadar 2000 öğrenciye kişi başı, 2 çizgili, 2 kareli, 4 kurşun kalem, 2 kırmızı kalem, 1 tane 12 li kuru boya,1sulu boya, 1 pastel boya,1 silgi ve cetvel takımı dağıtılmıştır, dağıtılmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Meryem Tekin 

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucuyla mücadele sürüyor

İlginizi Çekebilir

Başkan Türkyılmaz'dan Tekin'e jest

İlginizi Çekebilir

‘Çök-Kapan-Tutun’ tatbikatı yapılacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95889

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171