KIRIKKALE
22°
02:16

İmsak'a Kalan Süre

Cezaevinde korkunç olay!

Burdur Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir mahkum, sayım yapıldığı esnada infaz koruma memuruna saldırdı. Saldırı esnasında mahkum, infaz koruma memurunu ensesinden bıçakla yaraladı. 


TEDAVİ İÇİN HASTANEYE KALDIRILDI 
Burdur Cezaevinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir hükümlü, sayım yapıldığı sırada infaz koruma memuruna saldırdı. İnfaz koruma memuru, saldırı sonucunda ensesinden aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Yaralı infaz koruma memuru İ.Y, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. 

ENSESİNE 15 DİKİŞ ATILDI 
Burdur Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, dün akşam koğuşta sayım yapıldığı sırada, 'hırsızlık' suçundan cezasını çeken bir hükümlü, infaz koruma memuru İ.Y.'ye saldırarak ensesinden yaraladı. Ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülen İ.Y.'nin ensesine 15 dikiş atıldı. İ.Y. tedavisinin ardından ifade vermek üzere polis merkezine gitti.

Haber Merkezi

İlginizi Çekebilir

Cezaevinde korkunç olay!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61797

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171