KIRIKKALE
19°
00:23

İkindi'ye Kalan Süre

Dayatmasız Yaşam Partisi, Kırıkkale’de kuruluyor

Kırıkkale’de noter olarak çalışan ve aşı, maske ve zorunlu PCR testi karşıtı olan Avukat Hacı Ali Özhan, Dayatmasız Yaşam Partisi’ni kuracağını duyurdu. Dilekçenin İçişleri Bakanlığı’na verileceğini belirten Özhan, “Partimi siyasi bir amaç gütmeyecek. Pan


AŞI KARŞITLARI MİTİNG DÜZENLEDİ
Koronavirüs pandemisinin tüm dünyayı etkisi altına almasının ardından devletler koronavirüsle mücadele kapsamında aşı, maske ve PCR testini vatandaşlardan istemiş, bazı vatandaşlar maske, aşı ve zorunlu PCR testine karşı gelmişti. Aşı karşıtları 11 Eylül’de İstanbul Maltepe’de ‘Büyük Uyanış’ adıyla açık hava mitingi yapmıştı. 

“DAYATMALARA KARŞIYIZ” 
Kırıkkale’de noter olarak çalışan ve aşı, maske ve zorunlu PCR testi karşıtı olan Avukat Hacı Ali Özhan, Dayatmasız Yaşam Partisi’ni kuracaklarını duyurdu. “Benim vücuduma, kararıma say duy” diyen Özhan yaptığı açıklamada; “İnsanların vücut bütünlüğüne yapılan zorlayıcı müdahale ve dayatmalara karşıyız. Aşı adı verilen kimyasal sıvılar ile çipli takip sistemi kurularak robotlaştırılmış köle insanlar oluşturmayı amaçlayan planlara karşıyız. Yurtdışına çıkışta ve girişte getirilen aşı veya PCR test zorunluluğuna karşıyız. Maske dayatılmasına itiraz ediyoruz. Vücut benim, kararıma saygı duy, vücut bütünlüğüne dokunma diyor, yaşam hakkımıza müdahale edilmesini kabul etmiyor ve dayatmasız yaşam istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

 

İlginizi Çekebilir

Koronavirüs temaslısı lise öğrencisi 'şok' uygulamaya takıldı

İlginizi Çekebilir

Efsane geri döndü

İlginizi Çekebilir

40 yaş üstü 100 kişiden 19’u KOAH hastası

Haber Yorumları

Yorum Yaz

69703

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171