Bu kapsamda, Delice Kaymakamı Tugay Cingirt, İl Genel Meclis Üyeleri Onur Şencan ve Ayhan İnyurt ile birlikte Bozköy ve Karaköseli köylerinde devam eden kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.Kaymakam Cingirt, köy yollarında yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgi alarak yapılan parke döşeme işlemlerini denetledi. Vatandaşların ulaşım konforunu artırmak, toz ve çamur sorununu ortadan kaldırmak amacıyla gerçekleştirilen kilit parke taşı döşemesi, köy sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.
İnceleme sırasında açıklamalarda bulunan Kaymakam Cingirt, “Köylerimizin altyapısını iyileştirmek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisimizin iş birliğiyle bu çalışmaları kısa sürede tamamlayarak köy yollarımızı modern bir görünüme kavuşturacağız.” dedi.
Kaymakam, ayrıca çalışmaların planlanan süre içerisinde tamamlanması için ekiplerin titizlikle görev yaptığını belirtti. İl Genel Meclis Üyeleri de yapılan yatırımların bölge halkının günlük yaşamına doğrudan katkı sağladığını ifade etti. Ziyaret, köy halkının teşekkürleriyle son bulurken, yetkililer Delice genelinde köylerin altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Kırıkkale’de minibüs esnafını üzen vefat!

İçişleri Bakanlığı Ahmet Sungur’u görevden uzaklaştırıldı!

Kırıkkaleliler bu meyve için dağların yolunu tuttu!
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171