KIRIKKALE
21°
06:25

İmsak'a Kalan Süre

Gazeteci Yahşi’nin seçim analizleri doğru çıktı

Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, seçim öncesi sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlar ile seçim sonucuna ilişkin analizlerde bulunmuştu. Seçimin sona ermesinin ardından Kadir Yahşi’nin yapmış olduğu seçim analizlerinin büyük oranda doğru çıktı


TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN TAKİP EDİLDİ
Yaklaşık 18 yıldır Kırıkkale’de gazetecilik ve siyasetçilere danışmanlık yapan Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi, hem Türkiye geneli hem de Kırıkkale için seçim sonucu analizlerinde bulunmuştu. Yaptığı analizleri sosyal medya hesaplarından yayınlanan Gazeteci Yahşi, Kırıkkale’nin yanı sıra, Türkiye’nin dört bir yanından takip edilmişti. 

BİRÇOK ANALİZDE BULUNDU
Seçimlerin sona ermesinin ardından ise Kadir Yahşi’nin yapmış olduğu seçim analizlerinin büyük oranda doğru çıktığı görüldü. Kadir Yahşi, milletvekilliğine hangi isimlerin yakın olduğundan, partilerin oy potansiyeline, Kırıkkaleli vatandaşların ne kadarının sandığa gideceğinden, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kime oy vereceğine kadar birçok analizde bulunmuştu.
 

İlginizi Çekebilir

Gazetekale’nin Temmuz sayısı çıktı

İlginizi Çekebilir

Gazetekale Gazetesi 1 yaşında!

İlginizi Çekebilir

Bütün suçlu Mehmet Saygılı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14073

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171