KIRIKKALE
25°
01:25

Akşam'a Kalan Süre

Gazetekale’nin Temmuz sayısı çıktı

Yayın hayatına başladığı günden itibaren yerel medyada dikkatleri üzerine çıkan Gazetekale Gazetesi’nin Temmuz 2023 sayısı çıktı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne geniş yer verilen sayının içeriğinde yine birbirinden çeşit özel haberler yer ald


ÖZEL HABERLERLE DOLU DOLU 
Kırıkkale’nin en çok takip edilen ve en beğenilen gazetesi Gazetekale’nin Temmuz 2023 sayısı bayilerde yerini aldı. 7’den 70’e herkesin merakla beklediği Gazetekale, yine çok beğenildi.
Dijital medya ve geleneksel haberciliği tek çatı altında birleştirerek, Kırıkkale’de haberciliğe yeni bir soluk getiren Gazetekale, 19’uncu sayısı olan 2023 Temmuz sayısı ile okurlarının karşısına çıktı. 

15 TEMMUZ’A GENİŞ YER VERDİ 
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne geniş yer verilen sayının içeriğinde yine birbirinden çeşit özel haberler yer aldı. Kendine özgü, cesur ve çarpıcı haberlere imza atan Gazetekale Gazetesi, yine tüm Kırıkkaleli vatandaşların ilgi odağı oldu. Gazetekale Gazetesi, ilk çıktığı günden bu yana içerisinde barındırdığı özel haber ve özel içeriklerle birçok hayata dokunmayı da başardı.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Türk Eğitim-Sen Cumhuriyet’in 100. Yaşını kutladı

İlginizi Çekebilir

Depremi fırsat bildiler, kiralara fahiş zam yaptılar!

İlginizi Çekebilir

Bakan Yusuf Tekin ve Binali Yıldırım Kırıkkale’ye gelecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27349

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171