KIRIKKALE
25°
00:43

Yatsı'ya Kalan Süre

Kırıkkalespor ve kongre süreci

Kırıkkalespor, tarihi bir sürece giriyor. Mevcut Başkan Veli Uca bırakmak istiyor. Devam edebilir mi? Herhangi bir engel yok. Kendisine bağlı. Bana hem Kırıkkale TV’de hem de özelde “Kesinlikle bırakacağım” dedi. Şu ana kadar bildiğimiz 3-4 aday var. Esk


Ancak ne olursa olsun kulüp başkanına Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı karar verecek.  Konuşmadım, görüşmedim ama hissettiğim bir şey var. Bence Başkan Saygılı, mevcut Başkan Uca’nın devam etmesini ister. Çünkü sorunsuz bir 3 yıl geçirdi. Uca, borçsuz ve iyi bir seviyede kulüp yönetti. Bu durum Başkan Saygılı’nın istediği bir şey. Üstüne bir de önümüzde yerel seçim var.
***
Ne olacak peki? Ne olacak değil de, nasıl olması gerektiğini yazayım.  Kırıkkalespor, bugün acil başkanını kâğıt üzerinde seçmeli. Hemen hocasını göreve getirip, kongreye seçilecek başkanla gidilmeli. Hatta kongre de ön sözleşmesi yapılmış futbolculara imzalar attırılmalı. Sezon açılışı ve hazırlıklar başlamalı. Kısacası çok ama çok az zamanımız var.  Çünkü bu sezon geçmiş 3 sezondan çok daha acımasız olacak. Çok para harcayanın veya çok az para harcayanın değil. Zamanında makul mantıklı takım kuranlar başarılı(şampiyon) olur. Yukarıda saydığım hiçbir gelişme şuan için yok. Zaman aleyhimize işliyor. Korkarım takım sezona hazırlıksız girerse, küme düşebilir. Dedim ya acımasız olacak.
***

https://www.gazetekale.com/koseyazisi/kirikkalespor-ve-kongre-sureci/448

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44925

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171