KIRIKKALE
25°
00:14

Yatsı'ya Kalan Süre

Kırıkkale sıcaktan kavruluyor 

Son günlerde artan hava sıcaklıkları artarak devam ediyor. Türkiye genelinde yaz mevsiminin en sıcak günleri yaşanıyor. Kırıkkale’de termometreler 40 dereceyi geçkin gösteriyor.


ARTARAK DEVAM EDECEK 
Türkiye genelinde yazın en sıcak günleri yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Kırıkkale dahil 36 ilde sıcaklık 40 derecenin üzerine çıktı. En yüksek sıcaklık İzmir Çileme köyünde 46 derece olarak ölçüldü. Kırıkkale’de sıcaklık 10, İstanbul Şile'de sıcaklık 44.1, Ankara Nallıhan'da ise 40.5 derece oldu. Türkiye günlerdir kavurucu sıcakların etkisi altında. Bugünden itibaren Marmara başta olmak üzere bazı bölgelerde sıcaklık azalacak.

SICAKLIK 40 DERECENİN ÜZERİNE ÇIKTI
İstanbul'da sıcaklık 8-10 derece birden düşecek. Mega kentte bugün termometrelerin 27 dereceyi göstermesi bekleniyor. Başkentte ise bugün sıcaklığın artması bekleniyor. Dün ise yaz mevsiminin en sıcak günlerinden biri yaşandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine dün 36 ilde sıcaklık 40 derecenin üzerine çıktı. Ege ve Marmara’da kavurucu sıcak etkili oldu. İzmir, Aydın, Muğla, Kırklareli ve Tekirdağ gibi illerin ilçelerinde de rekor sıcaklıklar kaydedildi. İzmir dün yurt genelinde ölçülen sıcaklıklar arasında en yüksek verilere ulaştı.  En yüksek sıcaklık İzmir Çileme köyünde 46 derece olarak ölçüldü.

Haber: Burak Çalışkan


 

İlginizi Çekebilir

Montunuzu, botunuzu giyin! Aşırı soğuklar kapıda

İlginizi Çekebilir

Kilit Kavşak Kırıkkale’de yoğun sis

İlginizi Çekebilir

Uzmanlar uyardı! Kavrulacağız.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29905

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171