KIRIKKALE
25°
05:22

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale’de çelik kanatlar nefes kesti

Jandarma Genel Komutanlığı Havacılık Başkanlığı Çelik Kanatlar ile Mehteran Takımı ve Atlı Birliği, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Kırıkkale'de gösteri sundu.


SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDU
Vali Mehmet Makas, AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, MHP Milletvekili Halil Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler, Jandarma Genel Komutanlığına bağlı ekiplerle Kırıkkale Belediyesinden Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Yürüyüş sırasında vatandaşlar, jandarma ekiplerine sevgi gösterisinde bulundu.

ÇELİK KANATLAR NEFES KESTİ
Jandarma Genel Komutanlığı Mehteran Takımı'nın çeşitli marşları seslendirdiği meydandaki programda, Jandarma Genel Komutanlığı Havacılık Başkanlığı Çelik Kanatlar helikopter gösterisi sundu. Vali Makas, programın ardından gazetecilere, Kırıkkale'de gurur günü yaşadıklarını belirterek, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamalarının 29 Ekim akşamıyla bitmediğini söyledi.

BU GURURU HEP BERABER YAŞADIK
Türk'ün çağı, Türkiye Yüzyılı'nın kısa kutlamalarla girilecek bir dönem olmadığını ifade eden Makas, şöyle konuştu: "Çünkü hepimizin beklediği, özlediği bir yüzyıl. Bundan dolayı bütün kurumlarımıza farklı görevler vermiştik. İl Jandarma Komutanlığımız ve Belediye Başkanlığımız, İçişleri Bakanlığımız ve Jandarma Genel Komutanlığımızla işbirliği içerisinde, vekilimizin de desteğiyle Çelik Kanatlar gösterileriyle gurur günü yaşattı. Yine Mehteran Takımı ile bu gururu hep beraber yaşadık. Devletimiz ilelebet payidar kalacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Dünyaya ecdadımızın, dedemizin yaptığı üzere adaleti, hoşgörüyü, eşit dağılımı da getirecek olan yine yüce ve aziz milletimizdir."

Haber Merkezi

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan: “Müsterih olun su problemini çözeceğiz”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Cumhuriyet bayramı bir başka güzel 

İlginizi Çekebilir

AK Parti, Teşkilat Akademisi’nde 3.dönem dersleri devam ediyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91443

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171