KIRIKKALE
25°
00:8

Öğleye kalan Süre

Kızılay’dan aşure ikramı 

Türk Kızılay’ı Muharrem Ayı ve Aşure Günü etkinlikleri kapsamında Kırıkkaleli vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuldu. 


2500 KİŞİYE İKRAM EDİLDİ 
Nur Cami önünde gerçekleştirilen etkinlikte Cuma namazı sonrası özel olarak hazırlatılan aşureler Kırıkkaleli vatandaşlarımıza dağıtıldı. Programa Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler, Şube Yönetimi ve Genç Kızılay Gönüllüleri katıldı. Yaklaşık 2500 kişilik aşurenin dağıtıldığını dile getiren İşler, “Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi olarak her zaman yardıma muhtaç vatandaşlarımızı gözetmekle birlikte, bu gibi özel günlerde de tüm vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz.” 

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ 
“Bu yıl düzenlediğimiz aşure etkinliğine çok sayıda vatandaşımız iştirak etti. Aşure dağıtımımız Cuma namazı çıkışında Kırıkkale Nur Cami önünde gerçekleştirdik. Yaklaşık 2500 vatandaşımıza aşure dağıtımı gerçekleştirdik. Aşurelerini alan vatandaşlarımız bu sene yedikleri ilk aşure olduğunu belirterek Kızılay’a çok teşekkür etti. " dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
İşler, “Muharrem ayı Kur'an-ı Kerim'de geçen kutsal aylardan birisi olan Ramazan ayından sonra en değerli aylardan birisi. Bu ayın en kıymetli gecesi de Aşure gecesidir. Allahü teâlâ, birçok duaları Aşure günü kabul etmiştir. Biz de bu mübarek ayda Kızılay olarak aşure ikramında bulunduk. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızın muharrem ayını kutluyorum. Ayrıca emeği geçen tüm ekibime de teşekkür ediyorum. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin, Muharrem ayını ve Aşure günümüzü hayırlı ve mübarek etsin Teşrif eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Erdal ailesinin acı günü

İlginizi Çekebilir

Kızılay, ihtiyaç sahiplerinin yanında

İlginizi Çekebilir

Bir çocuğun hayatı eğitimle değişir

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92495

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171