KIRIKKALE
25°
01:37

İmsak'a Kalan Süre

Küçükbaş hayvanlar, hastalıklara karşı aşılanıyor

Küçükbaş hayvanlar, hastalıklara karşı aşılanıyor


ÖNEMİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

İl genelinde devam eden aşılama çalışmaları kapsamında, hayvanlara kulak küpesi takılması ve koyun keçi çiçeği ile koyun keçi vebası aşıları uygulanıyor. Veteriner hekimler, bu sayede ülkemizin hayvan varlığının korunmasına ve olası salgınların önlenmesine katkı sağlıyor.

Kırıkkale'de hayvan sağlığına verilen önem her geçen gün artıyor. İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şubesi veteriner hekimleri, küçükbaş hayvanların sağlıklı bir şekilde yetiştirilmesi ve hayvancılığın sürdürülebilirliği için büyük çaba sarf ediyor.

CİDDİ KATKILAR SUNULUYOR

İl genelinde düzenli olarak gerçekleştirilen aşılama çalışmaları kapsamında, hayvanlara kulak küpesi takılmasının yanı sıra, koyun keçi çiçeği ve koyun keçi vebası gibi önemli hastalıklara karşı aşılar yapılıyor. Bu sayede hayvanların bağışıklık sistemleri güçlendiriliyor ve olası salgınların önüne geçiliyor. Veteriner hekimlerin bu özverili çalışmaları, hem hayvanların sağlığını koruyor hem de ülkemizin hayvancılık sektörüne önemli katkı sağlıyor.

 

İlginizi Çekebilir

Küçükbaş hayvanlar, hastalıklara karşı aşılanıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de gençlere uyarı! Bu hastalığa dikkat!

İlginizi Çekebilir

40 yaş üstü 100 kişiden 19’u KOAH hastası

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96618

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171