KIRIKKALE
22°
01:12

Öğleye kalan Süre

Öztürk: “Her zaman halkımızın yanındayız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Av. Halil Öztürk, parti teşkilatıyla birlikte vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyor. Bütçe görüşmelerinin bitimiyle yeniden sahaya inen Öztürk, Cumhur İttifakı’nın önemini vatandaşa anlatıyor.


VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bütçe görüşmelerinin tamamlanmasıyla birlikte MHP Milletvekili Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, Kırıkkale’de ziyaretlerini sürdürmeye devam etti. Sivil toplum kuruluşları, kamu kurum il müdürleri ile vatandaşları cadde ve sokakta ziyaret eden Öztürk, esnaflar dahil her kesimin sorunlarını dinleyerek gerekli çözümün sağlanmasını sağlıyor.


CUMHUR İTTİFAKI ÖNEM TAŞIYOR 
Öztürk, TBMM ve MHP Genel Merkezindeki işlerinin haricindeki tüm vaktini Kırıkkale´de geçirdiğini söyledi. Sokak sokak esnafları ve vatandaşları ziyaret ettiğini söyleyen Öztürk, “Bize destek sağlayan sağlamayan bütün hemşehrilerimize destek sağlamaya gayret gösteriyorum. Çünkü hepimiz bu topraklar üzerinde yaşıyor ve Kırıkkale için mücadele sergiliyoruz. Bizler geçmişte olduğu gibi bugünde ve gelecekte her zaman halkımızın yanındayız. Devlet ve millet bekası için sağladığımız Cumhur İttifakı, bunun en güzel ve belirgin örneğidir” dedi.

MİLLETİMİZ BİZE İNANIYOR, GÜVENİYOR 
Öztürk, “Cumhur İttifakını karalamak ve siyasi hesaplarla yaralamak için ittifak eden FETÖ, PKK ve diğer terör örgütleri; bunlara destek veren batılı ülkeler; bu batılı ülkelerden destek bekleyen muhalif partiler kadrajımıza girmektedir. Bunları da dışarıdan ABD’nin Doğu Akdeniz’den tehdidi, Yunanistan’ın silahlandırılması, Eş zamanlı ABD yığınağı, Yunanistan’ın tamamının ABD üssü yapılması, Kuşak ve Yol ile Türk Akım’ın hedef alınması, ABD Savunma Bakanı’nın, Karadeniz kışkırtma turu, ABD tarafından organize edilen, 10 büyükelçinin ortak açıklaması desteklemektedir.” 

MUHALEFET, ŞER ODAKLARININ YANINDA 
“Tüm bu şer odaklarına destek olarak muhalefetten de Siyasi cinayetler, KHK’lılara af kampanyası, FETÖ’cülere ve PKK’lılara umut verilmesi, Bürokratlara ‘emir dinlemeyin’ çağrısı, ‘HDP’yi meşru gösterme’ propagandası, Demirtaş’ın serbest bırakılması çıkışlarıyla Cumhur İttifakının bu millet odaklı gücünü karalama ve zor durumda bırakmaya çalışmaktadırlar” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Halil Öztürk, en çalışkan vekil oldu

İlginizi Çekebilir

Öztürk: "Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız"

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Her zaman halkımızın yanındayız”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68009

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171