KIRIKKALE
22°
02:57

Akşam'a Kalan Süre

Sağlıkta yenilikçi yetişkin eğitimi

Kırıkkale’nin sağlık okuryazarlığı seviyesinin yükseltilmesi amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda toplum sağlığı merkezi koordinatörlüğünde yürütülen AB Erasmus+ KA204 Yetişkin Eğitiminde Stratejik Ortaklıklar programı kapsamında desteklenen  "Sa


SAĞLIK OKURYAZARLIĞI APLİKASYONU
Kırıkkale’den 8 kişinin katıldığı ve proje ortağı kuruluşların temsilcilerinin yer aldığı toplantıda, projede gelinen son nokta ve kalan süreçte yapılması hedeflenen faaliyetler ele alındı. Hazırlanmakta olan mobil sağlık okuryazarlığı aplikasyonunun mevcut durumunun tanıtımının yapıldığı toplantıda geliştirme seçenekleri masaya yatırıldı. Türkçe, Almanca, Portekizce ve İngilizce olarak dört dilde yayınlanması planlanan MobiHealth adı verilen mobil sağlık okuryazarlığı eğitim uygulaması kısa süre içerisinde hizmete girecek ve ilerleyen günlerde düzenlenecek bir organizasyonla tanıtımı yapılacak.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

30-65 yaş arası kadınlar dikkat! Bu testi yaptırmanız gerekiyor

İlginizi Çekebilir

İl Sağlık Müdürlüğü, “İnsan ömrünün üçte biri iş yerinde geçiyor”

İlginizi Çekebilir

İzmarit atma tohum at

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50546

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171