KIRIKKALE
24°
01:21

İkindi'ye Kalan Süre

Saygılı’ dan 10 Kasım Mesajı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajında “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde sevgi, saygı ve


“LİDERLİK VASFI İLE YOL GÖSTERDİ”
Milletimiz ile birlikte topyekûn bir mücadele vererek Kurtuluş Savaşı’nı zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yalnızca milletimizin değil bütün insanlığın saygısını, takdirini kazanmış bir asker ve devlet adamı olduğunu söyleyen Kırıkkale Belediye Bakanı Mehmet Saygılı mesajında “Ülkemizin dört bir yandan düşman işgali altında bulunduğu, bir milletin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı bir dönemde liderlik vasfı ile Türk Milletine yol gösteren Atatürk’ün öncülüğünde Cumhuriyet rejimine geçilmiş ve akabinde uygulamaya başlanan reformlar ile ülkemizde büyük bir dönüşüm ve büyüme süreci başlamıştır” ifadesini kullandı.

“CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ”
Başkan Saygılı “Geleceğe her zamankinden daha büyük bir ümitle, daha büyük bir kararlılıkla yürürken bizler de bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimize sahip çıkıyor, ülkemizi daha ileriye taşıyacak adımları yılmadan, yorulmadan hayata geçiriyoruz. Bu düşüncelerle, vefatının 83. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Çoruhözü deresi ıslah ediliyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi çalışmalarına hız kazandırdı

İlginizi Çekebilir

Açık havada coşkulu türkü gecesi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48602

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171