KIRIKKALE
26°
02:8

Öğleye kalan Süre

Tarım ekiplerinden gıda yerlerine denetim!

Yıl oyunca denetimlerini ara vermeden sürdüren Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri bu kez de Zeytin ve Zeytinyağı üzerinde denetim gerçekleştirdi.


EŞ ZAMANLI SÜRÜYOR
İşletmeleri ziyaret eden ekipler, raflarda bulunan ürünlerin depolama koşulları, son tüketim tarihler ve fiyatları konusunda denetimler yaptı. Kırıkkale’de, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın talimatları doğrultusunda zeytin ve zeytinyağı üretim ve satış yapan işletmelere yönelik 81 ille eş zamanlı yapıldı. Bu kapsamda Kırıkkale İl genelinde ve ilçelerinde denetimler aralıksız devam ettiği bildirildi.

HİJYEN KOŞULLARI KONTROL EDİLDİ
Yahşihan ve Bahşılı İlçelerinde İlçe Müdürlükleri Gıda Kontrol görevlileri tarafından yapılan işletme denetimlerinde, ürünlerin muhafaza ve depolama koşulları, hijyen, izlenebilirlik ve son tüketim tarihi geçmiş ürün satışı ile taklit ve tağşiş ürünlerin kontrolleri yapıldığı, denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan'da yaşlılar için golf arabalı hizmet

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da bayat ekmek kutuları israfın önüne geçiyor

İlginizi Çekebilir

Çatıdan düşen işçi ağır yaralandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15992

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171