KIRIKKALE
21°
02:51

İkindi'ye Kalan Süre

Yahşihan Belediyesi’nden hoş geldiniz ikramı 

Sosyal ve kültürel alanda olduğu gibi eğitim odaklı çalışmalarını da ara vermeden sürdüren Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale Üniversitesi’nde eğitim görmeye gelen öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrenci ve ailelerine belediye ekipleri tarafından çeşitli ikraml


TÜRKYILMAZ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR 
2022-2023 akademik eğitim ve öğretim yılı kapsamında Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale Üniversitesi’ne gelen öğrencilere hoş geldiniz ikramında bulundu. Yenişehir bölgesinde hazır bulunan Müge Anlı Mobil Aşevi’nde hem öğrencilere hem de velilerine yiyecek-içecek ikramları yapıldı. Kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler Yahşihan Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a teşekkür ettiler. Yeni eğitim döneminde tüm öğrencilere başarılar dileyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Belediye olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız” dedi.  Türkyılmaz, Yahşihan Belediyesi olarak her zaman üniversite gençliğinin yanlarında olacaklarını belirtti.

Haberi: Burak Çalışkan 
 

İlginizi Çekebilir

Sözleşmeli öğretmenler mağdur olmasın!

İlginizi Çekebilir

Tekbıyıkoğlu, köylülerin taleplerini dinledi 

İlginizi Çekebilir

Rektör Aslan, üniversitenin yol haritasını açıkladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19738

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171