KIRIKKALE
21°
05:55

İmsak'a Kalan Süre

300 öğrenciye verilecek burs başvuruları başladı 

Kırıkkale’nin sevilen iş insanlarından Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, tarafından 300 öğrenciye yönelik sağlanacak olan burs için başvurular başladı.


PODİUVM AVM’DE STANT KURULDU 
Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, tarafından Kırıkkaleli 300 öğrenciye yönelik sağlanacak olan burslar için başvurular başladı.  Burs için başvuru yapacak öğrenciler, Podium Avm -2. Katta bulunan stantta kayıtlarını yaptırabilecek. Ortaöğretim ve Lise öğrencilerinin velileri ile birlikte başvuru yapmaları yüz yüze Önlisans ve Lisans öğrencilerinin ise hem www.sinerjisilah.com.tr adresinden hem de stanttan yüz yüze başvuru yapabilecekleri bilgisi verildi. 25.09.2022 Pazar gününe kadar başvuruların devam edeceği ve Podium AVM çalışma saatlerinde başvuruların alınacağı da eklenen bilgiler arasında.  Ortaöğretim öğrencilerine aylık 250 lira, lise öğrencilerine aylık 500 lira, ön lisans ve lisans öğrencilerine ise 900 lira burs verilecek.

 
BAŞARILI VE İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER ALACAK
Burs başvurularında referansların dikkate alınmayacağını belirten Duman, söz konusu bursun sadece ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere verileceğini belirtti. Ayrıca istekli ve başarılı öğrencilerin, kurulacak olan komisyon ile belirleneceği belirtildi. Başvuruların başladığını söyleyen Duman, “Bursiyer adaylarımız, Podium AVM’de yer alacak başvuru noktasından hem detaylı bilgi alabilir hem de gerekli şartları sağlamaları durumunda başvuru yapabilirler” dedi. 18 yaşından küçük bursiyer adaylarının mutlaka velisi ile birlikte başvuru yapması gerektiğini belirten Adnan Duman, “Önlisans ve Lisans öğrencilerinin değerlendirilebilmesi için 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ilk defa kayıt yaptırmış olması gerekmektedir” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir
 

İlginizi Çekebilir

Sinerji’den geleneksel iftar

İlginizi Çekebilir

Duman: “Kırıkkale'yi hak ettiği yere taşıyacağız"

İlginizi Çekebilir

Sinerji AŞ 250 personel alacak 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10640

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171