KIRIKKALE
19°
02:41

İmsak'a Kalan Süre

ASKON’DA teşvik ve destek toplantısı düzenlendi

Kırıkkale Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin ile KOSGEB Kırıkkale Temsilcisi Köksal Özen’i misafir eden ASKON Kırıkkale, yatırım planlarına büyük katkı sağlayan teşvikler, hibe programları ve devlet destekleri hakkında toplantı düzenlendi.


İŞLETMELERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ VE DESTEK SAĞLIYORUZ
ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, küçük ve orta ölçekli işletmeler ve girişimcilerin rekabet güçlerini geliştirecek destekler ve hizmetlerin önemine işarete ederek, “işletmelerimizin ekonomik ve sosyal kalkınmadaki payını arttırmayı kendine görev edinmiş kurumların varlığını çok önemsiyoruz. Bilgilendirme toplantımızdan hepimiz fayda sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

TOPLANTI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
ASKON Kırıkkale üyesi işadamlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, farklı sektörlerde yapılacak yatırımlar için hibe oranları, vergilendirme, işletme kriterleri hakkında kapsamlı toplantı gerçekleştirildi.

İlginizi Çekebilir

ASKON, Başkan Geyik ile yükselişe geçiyor 

İlginizi Çekebilir

Geyik: “Cumhurbaşkanımız ve kabineye inancımız tamdır”

İlginizi Çekebilir

Shair Guliev'den ASKON ziyareti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18831

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171