KIRIKKALE
21°
00:7

Akşam'a Kalan Süre

ASKON’un yeni başkanı Geyik 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesi’nin yeni başkanı iş insanı Savaş Geyik oldu. Geyik, yeni dönemle ilgili yaptığı açıklamada katma değer vurgusu yaptı.


GEYİK’TEN KATMA DEĞER VURGUSU 
Dünyada ve ülkemizde yaygın şube ağlarıyla 8 binin üzerinde üye iş insanı, 20 bin işletmesi ve 1 milyon kişiye istihdam sağlayan, üyeleri vasıtasıyla da 10 milyar doların üzerinde ihracat yapan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Kırıkkale şubesinde başkan değişikliği yaşandı. ASKON’un yeni şube başkanı Savaş Geyik oldu. Geyik, yeni dönemle ilgili yaptığı açıklamada katma değer vurgusu yaptı.

CİDDİ BİR GÖREVİ DEVRALMIŞ BULUNUYORUZ
Şube Başkanlığı görevini Timuçin Bağbaşı’dan devralan Savaş Geyik yaptığı açıklamada, “Ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sunan ve bugün geldiği noktada sayılı iş adamları dernekleri arasında yer alan büyük bir camiada çok önemli bir sorumlulukla ciddi bir görevi devralmış bulunuyoruz. Öncelikle bugüne kadar Kırıkkale’de ASKON’u başarıyla temsil eden Timuçin Bağbaşı başkanımıza ve ekibine emekleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” 

ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SUNACAĞIZ 
“Yeni dönemde nasip olursa ASKON’u Kırıkkale’de layık olduğu şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Kırıkkale ekonomisine katkı sunarken bir yandan da ülke ekonomimize katkı sunmuş olacağız. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizi mahcup eylemesin. Bu vesile ile bu göreve, bu büyük camiaya hizmet edebilmemiz için şahsımı yetkilendiren başta genel başkanımız Orhan Aydın Bey’e ve genel başkan yardımcımız Volkan Kahraman Bey’e teşekkür ediyorum’’ dedi.  

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

ASKON, Başkan Geyik ile yükselişe geçiyor 

İlginizi Çekebilir

ASKON Kırıkkale’den büyük buluşma

İlginizi Çekebilir

ASKON Kırıkkale Heyeti Cibuti’ye gidiyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46117

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171