KIRIKKALE
25°
06:13

Öğleye kalan Süre

Aytaç ailesinden Türkyılmaz’a büyük destek

Yahşihan ilçesinde Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destek yemekleri devam ediyor. Yahşihan’da ikamet eden Aytaç ailesi düzenlemiş olduğu birlik yemeğinde Türkyılmaz’ın her zaman yanında olduklarını belirtti.


HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ 
Yahşihan Belediyesi’nde çalışan Mümin Aytaç’ın eş, dost ve akrabaları ile birlikte Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz için organize ettiği destek yemeği geçtiğimiz gün gerçekleşti. Başkan Türkyılmaz düzenlenen yemekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Aytaç ailelerine teşekkür etti. 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ 
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Mümin kardeşimizle yıllardır beraber yol yürüyoruz. Kendisi ailesi ile bizlere destek amaçlı yemek organize etmiş, bizlere de katılmak düşer. Kendisine ve çok kıymetli ailesine teşekkür ediyorum. Düzenlenen destek yemekleri bizleri mutlu ediyor. Aytaç ailesi büyük bir aile. Bizlere karşı düzenledikleri destek yemeğinin önemi elbette büyük. Birliğimiz daim olsun.” İfadelerini kullandı.

Haber: Yunus Emre Altundağ 

İlginizi Çekebilir

İftar yemekleri Yahşihan Belediyesi’nden

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi öğrencilerin yanında

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi, masa tenisinde başarılara doymuyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93927

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171