KIRIKKALE
22°
00:53

İkindi'ye Kalan Süre

Bağımsızlık ruhu asla eksik olmayacak 

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Öztürk, “Aziz Türk Milleti; yüzyıl sonra aynı gurur ve heyecanla Zafer Bayramı’nı kutluyor” diyerek, bağı


TÜRK MİLLETİNİ KİMSE ESARET ALTINA ALAMAZ
TBMM’de yaptığı açıklamasında milletvekili Av. Halil Öztürk, tarih boyunca Türk Milletini kimsenin esaret altına almayı başaramadığını belirterek açıklamasına şöyle devam etti: “Mondros ve Sevr’le kendisine dayatılmak istenen ağır şartları kabul etmeyen Aziz Türk Milleti; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla başlattığı kurtuluş mücadelesini, 30 Ağustos’ta kesin ve kutlu bir zaferle sonuçlandırmıştır.” dedi.

TÜRKİYE HER ALANDA GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
MHP’li Öztürk; “Bugün Türkiye Cumhuriyeti; Cumhur İttifakı ile kuruluşundan aldığı güç, dayandığı Aziz Milletimizin destek ve sinerjisi ile dünyada yaşanan gelişmelere açık dinamik yapısıyla, yoluna hızla devam etmektedir. İçerisinde yaşadığımız karmaşık bölgesel gelişmelere rağmen, yeni ekonomik ve siyasal zaferlere imza atacak, ‘Önce Ülkem ve Milletim, sonra Partim ve Ben’ anlayışıyla her alandaki eksikliklerimizi hızla gidererek, dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına girme hedefine, milletçe muhakkak ulaşacağız.” diyerek, Türkiye’nin önünü kimselerin kesemeyeceğini belirtti.

YUNANİSTAN DÜŞMANLIKTAN VAZGEÇMEZSE BEDELİNİ ÖDETİRİZ
Açıklamasında son zamanlarda Yunanistan’nın Türkiye’ye karşı küstah tavrını da eleştiren Av.Halil Öztürk; “Yunanistan ile Türkiye vatandaşları arasında bugüne kadar hiçbir sorun yaşanmamış, gerek karşılıklı turizm ve ticaret ilişkileri olsun gerekse diğer yaşanan gelişmelerde dostluk hâkim sürmüştür. Ancak siyasetini Türk düşmanlığı üzerine kurgulayan Yunan siyasetçilerine dostça bir kez daha uyarıda bulunmak isteriz: Bir asır önce, denize döktüğümüz süreci asla aklınızdan çıkarmayın. Bugün ülkenize silah yığınağı yapanları arkanıza alıp, şımarıklıklarınıza devam ederseniz, sonuçları yine 100 yıl öncesi gibi olur. Türkiye’nin sabrını kimse zorlamasın!” dedi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN   
TBMM’deki açıklamasını şu şekilde devam ettiren milletvekili Öztürk; “Geçmişteki mücadelemizden ve zaferlerimizden aldığımız güç ve moralle, Türkiyeyi ‘Lider Ülke’yapma hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100 üncü yılında Aziz Türk Milletine eşsiz zaferler kazandıran, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O’nun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, kahraman ordumuza ve milletimize esenlikler diliyorum.” dedi. 

Haber: (Stajyer) Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Öğretmenlerimiz her türlü övgüye layıktır”

İlginizi Çekebilir

Hacılar Kasabası Öztürk’ün yanında

İlginizi Çekebilir

“MHP’nin bayrağını daha ileriye taşıyacağız”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80108

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171