KIRIKKALE
14°
04:48

Öğleye kalan Süre

Bahçesinde kaçak kenevir yetiştirdi, Jandarma yakaladı!

Bahçesinde kaçak kenevir yetiştirdi, Jandarma yakaladı!


SENTETİK HAP ELE GEÇİRİLDİ

İl Jandarma Komutanlığı. Yahşihan ve Keskin İlçe Jandarma Komutanlıkları ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince ortak icra edilen faaliyetlerde; Keskin-İnziloğlu köyü mülki sınırlarında, A.Ü. (erkek-68) isimli şahsın evinin bahçesinde yapılan aramada (7 kök) kenevir bitkisi ele geçirildi. Bağlarbaşı Mahallesi mülki sınırlarında, YHT köprüaltı mevkiinde KOM ekipleri ile birlikte icra edilen yol kontrol faaliyetinde Z. G. (erkek-23) isimli şahsın yapılan kaba üst aramasında (161 adet) sentetik hap ele geçirildi.


ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Yahşihan-Doğanlık Mahallesi mülki sınırlarında, 06 DOP plakalı araçta yolcu olarak bulunan M. K. (erkek-31) isimli şahsın yapılan kaba üst aramasında (1 gr) eroin ele geçirildi. Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla A.Ü. (68) , Z. G. (23) ve M. K. (31) isimli şahıslar hakkında adli tahkikat başlatıldı. Şüpheli Z. G. (23) gözaltına alınmış, diğer şüpheliler işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Şüpheli Z. G. (23) ise adli makamlara sevk edildi, hakkında adli kontrol kararı uygulanarak serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de depo hırsızları yakalandı

İlginizi Çekebilir

Yaralı leylek, tedaviye alındı

İlginizi Çekebilir

Uyan: “Delice’ye yapılan hizmetler, AK Parti’nin eseridir”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40203

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171