KIRIKKALE
21°
01:26

Akşam'a Kalan Süre

Bahşılı’nın ‘dönülemeyen’ kavşağı

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından, Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesine yapılan dönel kavşak, sürücülere zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Yaşanan birçok kazadan sonra kavşağa giren bir tır, mahsur kaldı.


UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU
Bahşılı ilçesi Bağdat Köprüsü altına yapılan dönel kavşak, çirkin görüntüsü ve kullanışsız olması nedeniyle eleştirilere maruz kalmıştı. Yapıldığı günden bu yana birçok kazaya sebebiyet veren kavşak, son olarak bir tırın mahsur kalmasına neden oldu. Dün akşam saatlerinde kavşağa giren bir tır, yolun darlığı nedeniyle dönemedi. Tırın mahsur kalması sonrası uzun araç kuyrukları oluştu. Tır sürücüsü, dakikalarca süren uğraş sonrası aracı olduğu yerden çıkarmayı başardı. 

“KAZA YAPILSIN DİYE YAPILMIŞ”
Başka bir araçta bulunan bir vatandaş ise bu anları cep telefonu kamerası ile çekerek, sosyal medyada yayınladı. Sosyal medyada yayınlanan videoya, yüzlerce yorum geldi. Kullanıcılar, daha önce böyle bir dönel kavşak görmediklerini belirterek, ‘Resmen kaza yapılsın diye yapılmış’ yorumunda bulundular. 
 
Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Beyzbol şampiyonası yapılacak 

İlginizi Çekebilir

Evde çıkan yangın söndürüldü

İlginizi Çekebilir

Birlikte yaşadığı kadının üzerine kızgın yağ döktü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55911

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171