KIRIKKALE
16°

Bayraktar: “Müslümanların izzeti işgal altında!”

Anadolu Gençlik Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, İsrail askerlerinin Kudüs’te ibadet yapan Müslümanlara yönelik düzenlediği hain saldırıyı kınadı. Bayraktar, “Mescid-i Aksa ilk kıblemizdir, onurumuzdur. Kudüs Müslümanlarındır, Müslümanların


SON BİR DEFA SİNİR UÇLARIMIZA DOKUNDU
Bayraktar, açıklamasına şu ifadelere yer verdi, “ İslam Coğrafyasına yönelik gerçekleştirilen saldırıların tahammül eşiği çoktan aşıldı ve artık dayanılmaz bir noktaya ulaştı. Her Ramazan ayında olduğu gibi dün gece de Kudüs’te Mescid-i Aksa’ya ve ibadet eden kardeşlerimize düzenlenen saldırı bir kere daha ve umuyoruz ki son bir defa sinir uçlarımıza dokundu.
İlk kıblemiz Mescid-i Aksa 1948 yılından beri terörist İsrail’in işgali altındadır.  Bu işgal ve zulümler ile, 1948 yılından beri; Müslümanların izzeti işgal altındadır! Müslümanların namusu işgal altındadır! Müslümanların özgürlüğü işgal altındadır! Mescid-i Aksa, İsra Suresinde buyrulduğu üzere “çevresi mübarek kılınan” kutlu bir mekandır. Mescid-i Aksa ümmetin göz bebeğidir”.

PARÇALANMIŞLIĞINDAN KAYNAKLANMAKTADIR
İlk kıblegahımız Mescid-i Aksa; uluslararası camiada meşruiyeti olan ve devlet olarak tanınan, fakat gerçekte bir terör örgütü olan İsrail’in saldırılarıyla, entrikalarıyla işgal altındadır. Tüm kalbimizle şuna inanıyoruz ki Kudüs Müslümanların en çetin imtihanıdır. Mescid-i Aksa’nın işgal altına olması sadece Filistinlilerin bir meselesi değildir. Kudüs’ün işgal altına olması Araplarla İsrail arasında bir mesele değildir. Mescid-i Aksa da, Kudüs de, Filistin toprakları da tüm ümmetin meselesidir. Filistin’e, İslam coğrafyasının tam kalbine bir hançer gibi saplanan İsrail bölgede yaşanan kaosun, terör olaylarının, iç savaşların ve işgallerin yegâne sebebidir.
Biz biliyoruz ki bugün Siyonizm’in her türlü fesadı yeryüzüne yayabiliyor oluşu onların gücünden değil Müslümanların parçalanmışlığından kaynaklanmaktadır.”

KARDEŞLERİNİZ İÇİN SEFERBER OLUN
“Başörtüsü çekilerek camiden sürüklenerek çıkartılan Müslüman kardeşimizin çığlıklarını duyduğu halde tüm Müslüman ülkeleri göreve çağırmayan bir insan imanını ve vicdanını sorgulamalıdır! Ey Müslüman devletler, ey Müslüman yöneticiler, size çağrımızdır: Emperyalizmle ve siyonist İsrail ile olan bağlarınızı derhal kesin ve zulme uğrayan Müslüman kardeşleriniz için seferber olun! Siyonist İsrail, Filistin’de yaptığı her tecavüzün, küstahlığın, şımarıklığın karşılığını mutlaka alacaktır. Siyonist İsrail’in her attığı adımı takip edeceğiz ve anında gereken tepkiyi göstereceğiz.  Filistin’e sahip çıkma, Kudüs’e sahip çıkma, Mescid-i Aksa’ya sahip çıkma söz konusu olduğunda konjonktüre, dengelere, küresel güçlere vesaire bakmayacağımızı herkes bilmelidir.”

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi İsrail ürünlerini yasakladı!

İlginizi Çekebilir

Bayraktar: “Müslümanların izzeti işgal altında!”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üniversitesi’nden Uluslararası kuruluşlara çağrı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46958

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171