KIRIKKALE
25°
01:47

Akşam'a Kalan Süre

Yahşihan Belediyesi’nden İsrail ürünlerine boykot!

İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı insanlık dışı saldırılara karşı Yahşihan Belediyesi, örnek bir karara imza attı. Belediyenin bütün birimlerinde ve kurumlarında İsrail menşeili ürünlerin kullanılması yasaklandı.


TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
İsrail’in Filistin ve Gazze bölgesine yönelik tutarsız ve insanlık dışı saldırıları devam ediyor. Türkiye genelinde İsrail’e tepkiler çığ gibi büyürken, bu hain saldırılarda binlerce masum insan hayatlarını kaybediyor. İsrail’in bu savaşa durdurması amacıyla Türkiye adeta tek yürek olurken, büyük tepkilerde ardı ardına gelmeye devam ediyor. Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, belediyenin bütün kurumlarında ve birimlerinde İsrail ürünlerine yönelik boykot kararı alındı.

BÜTÜN ÜRÜNLER YASAKLANDI
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, belediyeye ait bütün merkezlerde İsrail destekli ürünlerin dağıtımı ve kullanımının yasaklandığını duyurdu. Toplumu bu konuda destek olmaya davet eden Türkyılmaz, “İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı saldırılarla birlikte adeta yüreklerimiz yangın yeri. Her geçen gün bu yapılan insanlık dışı savaşa karşı bizlerde tepkimizi göstermek amacıyla İsrail ürünlerine yönelik boykot kararı aldık. Gazze’de mazlumlara yapılan zulmü kabul etmiyoruz. Belediyemize ait tesislerde katil İsrail destekli ürünlerin dağıtımı ve kullanımı yasaklanmıştır. Bu konuda bütün vatandaşlarımızı destek olmaya davet ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da diyabet hastaları için protokol

İlginizi Çekebilir

Hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı 

İlginizi Çekebilir

Giyilmeyen kıyafetler çöpe değil, kumbaraya

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71915

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171