KIRIKKALE
21°
02:42

Öğleye kalan Süre

Bölgesel Triatlon Ligi Ata Yahşi Sezonu başlıyor

Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF) Bölgesel Triatlon Ligi Ata Yahşi Sezonu hafta sonu İstanbul ve Ankara'da başlıyor.


GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ PAYLAŞTI
TTF'den yapılan açıklamaya göre, Bölgesel Triatlon Ligi Toplantısı Ankara'da yapıldı. TTF Başkanı Bayram Yalçınkaya'nın da katıldığı toplantının başkanlığını TTF Triatlon Ligi Koordinatörü Erhan Durukan yaptı. Toplantıda ayrıca TTF Genel Sekreteri Göktürk Yılmaz ve yarışmaların yapılacağı bölgelerin sorumluları da hazır bulundu. Toplantıda, hafta sonu Ankara ve İstanbul'da yapılacak birinci etap yarışlarıyla başlayacak 2022 Bölgesel Triatlon Ligi Ata Yahşi Sezonu ile ilgili organizasyon sorumluları, görüş ve önerilerini paylaştı.

KIRIKKALE’DEN DE GEÇECEKLER 
Açıklamada görüşlerine yer verilen TTF Başkanı Bayram Yalçınkaya, şu ifadeleri kullandı: "Organizasyonun 3. bölgeyi (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce) kapsayacak şekilde 11 Haziran'da İstanbul'da ve 6. bölgeyi (Ankara, Bolu, Çankırı, Kastamonu, Zonguldak, Kırıkkale, Bartın, Karabük) kapayacak şekilde 12 Haziran'da Ankara'da yapılacak. Hafta sonu ilki gerçekleştirilecek yarışlara kayıtlar TTF üye portalı üzerinden yapılabilecek. Tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve görev alacak teknik sorumlularımıza başarılar diliyorum."

Kaynak: AA

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41301

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171