KIRIKKALE
25°

Botunuzu, montunuzu çıkartın! Kış geliyor

Kasım ayının gelmesiyle birlikte hava sıcaklıkları ve soğukluğu dengesizliğini sürdürmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırıkkale dahil 13 il için sağanak yağış uyarısı verdi.


SICAK HAVALAR GERİDE KALACAK
Son dönemin en kurak mevsiminin yaşandığı Kırıkkale için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sevindirici bir haber paylaştı. Kırıkkale dahil 13 il genelinde bu hafta ve önümüzdeki hafta zaman zaman sağanak yağışların görülebileceği uyarısı yapıldı. Hafta başı itibariyle Kırıkkale’de hissedilen en yüksek hava sıcaklığı 20 derece olacak. Bu sıcak ve güneşli hava önümüzdeki hafta itibariyle yerini soğuk ve sağanak yağışlı havalara bırakacak.

HİSSEDİLİR DERECEDE DÜŞECEK
Bu hafta itibariyle Kırıkkale genelinde güneş zaman zaman yüzünü gösterecek olsa da, parçalı ve bulutlu hava hafta boyunca sürecek. Kasım ayının sonlarına doğru Kırıkkale’de hava sıcaklıklarının 6 ila 10 derece düşeceği öngörülüyor. Meteoroloji, 13 ili sarı kodla uyardı. Marmara, Ege ve Akdeniz'in batısındaki bazı illerde yerel şiddetli sağanak bekleniyor. Meteoroloji, yurdun batısındaki 13 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.

UZMANLAR UYARILARDA BULUNDU
Buna göre Marmara Bölgesi'nde İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Çanakkale ve Balıkesir'de yerel kuvvetli sağanak bekleniyor. Ege Bölgesi'nde İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla ile Akdeniz Bölgesi'nde Antalya'da da yerel şiddetli yağmur uyarısı yapıldı. İç Anadolu Bölgesi’nde ise Kırıkkale ve Kırşehir bölgelerinde sağanak yağışın görülebileceği belirtiliyor. Yetkililer yağışların yerel kuvvetli olmasından dolayı sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Şehit olmak istiyordu duası kabul oldu 

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön’den AK Parti’ye ziyaret

İlginizi Çekebilir

Keskinli kadınlar mutfakta yarıştı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73402

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171