KIRIKKALE
25°
03:37

İkindi'ye Kalan Süre

CHP’li Gökhan Tektaş’tan Özgür Özel’e tebrik

Kırıkkale Cumhuriyet Halk Partisi 38’inci Olağan İl Kongresi Başkan Adayı Av. Gökhan Tektaş, CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel ve yönetimini tebrik etti. Tektaş, “Yeni kadromuz hem Türkiye’ye hem de partililerimize yeni bir heyecan katacaktır” dedi.


YDK ÜYESİ SANDIKÇI’YA BAŞARILAR DİLEDİ
CHP 38. Olağan Kurultayı sona erdi. 1366 delege genel başkanlık seçimi için sandık başına gitti. İlk turda Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel salt çoğunluğu sağlayamadığı için seçim ikinci tura kaldı. İkinci turda Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakarak CHP'nin 8. Genel Başkanı oldu. Özel’in genel başkan olmasıyla birlikte tebrikler gelmeye başladı. Cumhuriyet Halk Partisi 38’inci Olağan İl Kongresi Başkan Adayı Av. Gökhan Tektaş, hem yeni genel başkan Özel’i hem de Kırıkkale’den Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeliğine seçilen Av. Hümeyra Akkuş Sandıkçı’yı tebrik etti.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ
CHP’de seçilen yeni oluşumla ilgili Tektaş, açıklamalarda bulundu. Kırıkkale’den delegelerin eksiksiz bir biçimde kongreye katılım sağladığına vurgu yapan Tektaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Kırıkkale delegelerimizin de eksiksiz olarak iştirak ettiği, Cumhuriyet Halk Partimizin 4-5 Kasım’da gerçekleşen kurultayında, parti örgütümüz değişim kararı almıştır. Teşkilatın vermiş olduğu karar ile değişim sağlanmış, Genel Başkan olarak Özgür Özel seçilmiş, aynı zamanda Parti Meclisi ve YDK’nın da neredeyse tamamına yakını, genç, dinamik ve vizyon sahibi kadrolardan yeniden teşekkül etmiştir.”

TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR
“Öncelikle gerçekleşen değişimin; Vatanımıza, Milletimize ve Cumhuriyet Halk Partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Genel merkez kadrosundaki değişimin hem partimizin hem de Türkiye’mizin önünü açacağından zerre şüphem yoktur. Genç, dinamik ve vizyon sahibi yeni kadronun, ülkemizin sosyal, ekonomik ve toplumsal sorunlarına; aydın ve ötekileştirmeyen, kucaklayıcı ve birleştirici bir bakış açısıyla yaklaşarak, en ince ayrıntılarıyla sorunların tespit edilmesiyle beraber, en iyi çözümleri getireceği noktasında hiç bir tereddüt bulunmamaktadır.”

HEP BİRLİKTE KIRIKKALE SOKAKLARINDA OLACAĞIZ
“Cumhuriyet Halk Partisi bu değişim ve enerji ile doğru Belediye Başkanı Adayları ve çok çalışma ile yerel seçimlerde Kırıkkale’mizde başarı gösterecektir. Kırıkkale Belediye’si ve diğer belediyeleri kazanmamız için önümüzde bir engel kalmamıştır. Bu noktadan itibaren üzerimize düşen; tüm parti üyelerimiz ve kalbi Türkiye’miz için atan tüm vatandaşlarımızla beraber daha fazla mücadele etmek olacaktır. Kırıkkale’mizin tüm sokaklarında, yerel seçimlerde CHP’ ye ve adaylarına oy vermenin, Kırıkkaleli hemşehrilerim ve Türkiye bakımından önemini; Kırıkkale’mizin tüm renklerine, Keskin’imize, Yahşihan’ımıza, Çelebi’mize, Ballışeyh’imize, Delice’mize, Sulakyurt’umuza, Karakeçili’mize, Bahşılı’ mıza, Hacıları’ mıza, Hasandede’ mize, Karacalı’ mıza, Aşağımahmutlar ve Yukarımahmutlar’ ımıza anlatacak, tüm hemşehrilerimize, onlara, hizmet götürmek için oylarına talip olduğumuzu izah edeceğiz.”

YEREL SEÇİMLERDE BAŞARI GÖSTERECEĞİZ
“Başka Türkiye olmadığı gibi, başka bir Kırıkkale’ de yoktur. Kırıkkale’ mizin sosyal, ekonomik ve yapısal sorunlarının tamamını biliyoruz ve hepsine Cumhuriyet Halk Partisi olarak çözüm getireceğiz. Partimizin 38. Olağan Kurultay’ında emeği geçen tüm teşkilatımıza, üyelerimize ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkan Özgür Özel’ i ve İstanbul Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’ nu tebrik ediyor, birlikte çok kıymetli başarılara imza atacağımızdan emin olarak, partimizdeki değişimin Türkiye’ ye, milletimize ve Kırıkkale’mize hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak hep birlikte kazanacağız!” dedi.

İlginizi Çekebilir

Bozdağ ; “Tencereler boş, cüzdanlar boş”

İlginizi Çekebilir

CHP’den vatandaşlara aşure ikramı 

İlginizi Çekebilir

Bozdağ: “Vatandaşın indirim hevesi kursağında kaldı”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52243

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171