KIRIKKALE
21°
00:55

Akşam'a Kalan Süre

Çiftçi varsa hayat var fotoğraf sergisi

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ‘Çiftçi varsa hayat var’ temalı fotoğraf sergisi açıldı. Fotoğraf sergisinde çiftçilerin topluma kazandırdığı yatırım çalışmalarını konu alan fotoğraflar yer aldı.


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'nın, Tarım Orman ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar Kırıkkale’de sergilendi. 12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisinin açılışını İl Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz ile Şube Müdürlerinin katılımıyla birlikte yaptı. Tüm illerde açılacak sergi belirli bir program doğrultusunda devam edeceği bildirildi.

TARIMIN ÖNEMİ ANLATILDI
Podium AVM içerisinde yer alan fotoğraf sergisinde 12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması, “Genel”, “Çiftçi”, “Öğrenci”, “Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları”, “DenizBank Çalışanları” ve bu yıl konusu “Çiftçi Varsa Hayat Var” olan “Tema” olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirilen fotoğraflar yer aldı.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Çiftçi varsa hayat var fotoğraf sergisi

İlginizi Çekebilir

Kuduzla mücadelede havadan aşılama 

İlginizi Çekebilir

Çörek otu ekim alanı 3 yılda 32 katına çıktı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12521

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171