KIRIKKALE
21°

Emniyet Müdürü Başbuğ Şehitliği ziyaret etti

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü olarak ataması yapılan Mustafa Emre Başbuğ’u göreve başlamasının ardından ilk ziyaretini Kırıkkale Şehitliğine yaptı


İLK ZİYARETİ ŞEHİTLİK OLDU
Kırıkkale İl Emniyet Müdürü olarak ataması yapılan Mustafa Emre Başbuğ’u göreve başlamasının ardından ilk ziyaretini Kırıkkale Şehitliğine yaptı. Başbuğ’un bu anlamlı ziyareti Kırıkkaleli vatandaşlar ve şehit aileleri tarafından takdirle karşılandı.Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararnamesi ile Kırıkkale'nin de aralarında bulunduğu birçok ilin emniyet müdürleri değişti. Değişikliğe dair atamalar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Kırıkkale Emniyet Müdürü olarak atandı.

KABİRLERİN ÜZERİNE GÜL BIRAKTI
Emniyet Genel Müdürlüğü emrine verilen Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ise Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Ve Hudut Kapıları Daire Başkanı olarak ataması yapıldı.
Kırıkkale İl Emniyet Müdürü olarak görevine başlayan Mustafa Emre Başbuğ, ilk ziyaretini Kırıkkale Şehitliğine yaptı.Şahit aileleri ile de bir araya gelen Başbuğ, şehitleri kabirleri başında bir bir ziyaret ederek kabirleri üzerine gül bırakarak dua etti.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin yeni Emniyet Müdürü Başbuğ oldu 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

69748

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171