KIRIKKALE
22°
04:41

Öğleye kalan Süre

Ercan, Kırıkkale’de görülebilecek en büyük depremi açıkladı 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından bazı illeri ve beklenen deprem büyüklüklerini açıkladı. Kırıkkale’de oluşabilecek deprem hakkında da açıklama yapan Ercan, ileriki süreçte görülebilecek en büyük depremin şiddetini açıklad


ARAŞTIRMALAR SÜRÜYOR 
Kahramanmaraş merkezli 12 il genelinde meydana gelen depremler sonrası gündemin sıcak konusu olarak deprem tazeliğini koruyor. Bir yandan uzmanlar ve jeofizik uzmanları çeşitli araştırmalar ve incelemelerini sürdürüyor. Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından bazı illeri ve beklenen deprem büyüklüklerini açıkladı. Kırıkkale’de oluşabilecek deprem hakkında da açıklama yapan Ercan, ileriki süreçte görülebilecek en büyük depremin şiddetini açıkladı. 

DEPREMİN ŞİDDETİ AÇIKLANDI 
Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kırıkkale dahil 6 ilde görülebilecek en büyük depremleri açıkladı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan sosyal medya hesabından Kırıkkale’nin ileriki süreçte görebileceği en yüksek deprem şiddetinin 5,0 olacağını iddia etti. Hesabından paylaşım yapan Ercan, Kırıkkale dahil Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu ve Kayseri'de görülebilecek en büyük depremin şiddetlerini açıkladı. 

Haber: Süleyman Ok 

 


 

İlginizi Çekebilir

İbrahim Alsancak, CHP’den Bahşılı’ya talip

İlginizi Çekebilir

Gazeteci Aydoğan’dan Bakan Yardımcısı Can’a ziyaret 

İlginizi Çekebilir

Ahılı köyüne ait yemek Homa

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46604

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171