KIRIKKALE
22°
00:17

Öğleye kalan Süre

Güleç ABC Basketbol Takımı 3. Ligde

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) müsabakaları kapsamında Büyük Erkekler Basketbol Ligi 17 Ağustos Spor Salonunda düzenlenen maç ile tamamlandı. Müsabakalarda 3’te 3 galibiyet sağlayarak şampiyon olan Güleç ABC Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takım


KIRIKKALE’DE YEDİ YILDAN SONRA BİR İLK
ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç yaptığı açıklamada daha önce okullar arası ve bölge müsabakalarında birçok derece elde ettiklerini ancak ABC Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı olarak basketbol liginde ilk defa böyle bir başarı elde ettiklerini belirtti. Güleç, yedi yıldan sonra Kırıkkale’mizi yeniden ABC Basketbol takımı ile 3. ligde temsil edeceklerini ve ilimiz adına bunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

ÖRNEK SPORCULAR
Güleç açıklamasının devamında “Takımımız güzel maçlar çıkardı. Aldığımız galibiyetler sonucunda grubu 1’inci bitirmeyi başardık ve 3. lige yükseldik. Kırıkkale’yi 3. ligde temsil edeceğiz. Oyuncu kalitesi ve karakter olarak örnek sporcuları bünyemize kattık. Son dokunuşları doğru yaptık ve sezona başladık. Daha bitmedi, bitmemeli. Burada rol model bir basketbol takımı olup Kırıkkale’de ve bölgedeki küçüklerin, gençlerin basketbola olan ilgisini artırmak istiyoruz.” dedi.

HEDEF ARTIK 2. LİG
“Bence bu çok daha önemli ve doğru bir çalışma yöntemi olacaktır. Bu başarımızı devam ettirmek istiyoruz. Takımın morali oldukça iyi. Hedefimiz artık 3. ligde ilimizi en iyi şekilde temsil edip 2. lige yükselmek. Ben takımımıza, yöneticilerine, antrenörlerine teşekkür ediyorum.” dedi. Müsabaka sonunda 2. olan Kırıkkale Bahşili HEM Basketbol Takımının madalyalarını ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç takdim etti. Şampiyon olan “Güleç ABC Basketbol” takımına şampiyonluk kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş verdi.

İlginizi Çekebilir

Ankara-Kırıkkale bilet fiyatlarına zam 

İlginizi Çekebilir

Ev sahibi ve kiracının zam düellosu

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Kırıkkale lojistik merkez olsun”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57394

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171