KIRIKKALE
25°
05:3

Öğleye kalan Süre

Halil Öztürk: “TMO, çiftçilerimizi mağdur etmeyecek”

MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, çiftçilerin yüreğine su serpen bir açıklama yaptı. Öztürk, “Çiftçilerimiz merak etmesin. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) çiftçilerimizin bütün ürünlerini alacaktır” dedi.


TMO BÜTÜN ÜRÜNLERİ ALACAK
Buğday ve arpa alanında hasat sezonunun başlamasıyla birlikte Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)’da yoğunluk yaşanıyor. Çiftçilerin mağduriyet yaşamaması amacıyla MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, ilgili kurumlarla görüşmelerin yapıldığını açıkladı. Çiftçilerin yüreğine su serpen açıklamayı yapan Milletvekili Halil Öztürk, “TMO Kırıkkale Müdürlüğü Kırıkkale genelinde toplam 11 noktada çiftçilerimizden ürünlerinin alımını yapmaktadır” dedi.

TMO TÜM ÜRÜNLERİ ALACAKTIR
Öztürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Buğday ve arpa rekoltesinde Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’mizde de artış yaşanmıştır. Ürünün fazla olması ve çiftçilerimizin de haklı olarak ürünlerini bir an önce satmak istemesi gibi çeşitli nedenlerden dolayı TMO alımlarında bir yoğunluk yaşanmaktadır. Buna bağlı olarak bazen randevu sistemlerinde de aksaklıklar yaşanmaktadır.  Tarım Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı, TMO Genel Müdürü Sayın Ahmet Güldal ve TMO Kırıkkale İl Müdürü Sayın Tuncay Akgöl ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ofislerimiz Pazar günleri de çalışacak olup 23.00’a kadar alımlarına devam ederek çiftçilerimizin elindeki tüm ürünleri alacaktır.” 

DAİMA ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ 
“Ayrıca tüm bu süreçte gayretleriyle, çalışmalarıyla TMO’nun eksiksiz ve sürekli çalışmasını temin etmeye çalışan TMO çalışanlarımıza da teşekkür ederim.  Çiftçilerimiz müsterih olsun! Emekleri zayii olmayacaktır. Zarara uğramalarına izin verilmeyecektir. Çiftçimiz, Türk Milleti’nin ve Türkiye’nin temelidir, temel direğidir. Onların varlıkları en büyük özgüven ve motivasyon kaynağımız. Onların emeği geleceğimizi daha sağlam bir temele oturtmamızı sağlayan kaynaktır. Devletimiz tüm imkânlarını seferber ederek onları mağdur etmeyecektir. 
Kırıkkaleli hemşehrilerimizin her derdi derdimiz, her sıkıntısı sorunu kendi meselemizdir. Biz tüm bunlarına çözümü için hemşehrilerimizin her daim yanında ve en büyük destekçileri olmaya devam edeceğiz. Türk ve Türkiye Yüzyılı’nda en büyük ideallerimizden biri de üretimdir. Bu minvalde üreticimizin her daim ulaşabileceği kapıları olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Baloğlu, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl hedeflerine olan yürüyüşümüzü sürdürüyoruz.”

İlginizi Çekebilir

Öztürk devreye girdi, ambulans helikopter gencin imdadına yetişti 

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan “Komşum Nasılsın” programına büyük destek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23034

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171