KIRIKKALE
22°
01:29

İkindi'ye Kalan Süre

Öztürk, “Devletimizin yüz yıllık cumhuriyet birikimi; Cumhur İttifakı ile her geçen gün daha da güçlenmekte”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaptığı özel bir açıklama ile Cumhuriyetimizin kuruluşunun önemine değinerek, 98 inci yıldönümünü kutladı.


“DEVLETİMİZİN YÜZ YILLIK BİRİKİMİ, CUMHUR İTTİFAKI İLE HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜÇLENMEKTE”
MHP’li Öztürk TBMM’deki özel açıklamasında; “Aziz Türk Milleti’nin; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 98 inci Yıldönümünü kutlamanın gururu içeresindeyiz.

Bin bir imkânsızlık ve türlü zorluklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bu gün geleceğe daha emin adımlarla yürümektedir. Devletimizin yüz yıllık cumhuriyet birikimi; Cumhur İttifakı ile her geçen gün daha da güçlenmekte, ülkemizin güçlü ve müreffeh yarınlarının temelleri atılmaktadır. Bu hedefe; azimle, bıkmadan, yorulmadan, üstün gayretlerimizle adım adım ulaşacağımıza inancımız tamdır. Millet olarak el ele verdiğimizde, kader birliği yaptığımızda, neler başarabildiğimizi tarihe altın harflerle yazdırmış bir milletiz.” dedi. 

“29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI YÜREKTEN KUTLUYORUM”
Milletvekili Öztürk TBMM’de 2023 hedeflerine de değinerek, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Türkiye Cumhuriyeti bugün dünyanın önemli ve saygın ülkelerinden biri haline gelmiştir. Cumhuriyetimizin 100 üncü yılını coşkuyla kutlayacağımız 2023 yılındaki hedeflerine ulaşması için, tüm iç-dış tehditleri bertaraf ederek, ülke olarak seferberlik içinde olmaya devam edeceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98 inci Yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bir kez daha yürekten kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Baloğlu görevden alındı Abalı atandı

İlginizi Çekebilir

MHP’li kadınlara teşekkür yemeği 

İlginizi Çekebilir

15 Temmuz, milletimizin kahramanlık destanıdır

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11066

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171