KIRIKKALE
24°
02:54

Akşam'a Kalan Süre

İYİ Parti, yerel seçimlere hazırlanıyor 

İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, Kırıkkale’de parti teşkilatıyla bir araya geldi. Mahalli idareler seçimine sıkı sıkıya hazırlandıklarını vurgulayan Sucu, gündeme dair ekonomi alanında yaşanılan sorunlara da değin


KIRIKKALE’DE PARTİLİLERİYLE BULUŞTU 
14-28 Mayıs tarihleri arasında yapılan ve Millet İttifakı çatısı altında seçime giren İYİ Parti, önümüzdeki dönem yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için kolları sıvadı. Kırıkkale’de İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve yönetimi önderliğinde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti teşkilatı, bütün kadrolarıyla birlikte sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Hazırlıklar kapsamında İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, Kırıkkale’de parti teşkilatıyla bir araya geldi.

VATANDAŞLAR DAR BOĞAZDAN GEÇİYOR 
Türkiye’nin gündemine dair açıklamalarda bulunan Sucu, vatandaşların çok büyük dar boğadan geçtiğini dile getirdi. ‘gazetekale.com’ Her geçen gün gıda, tekstil ve diğer ihtiyaçlara zamların yapıldığına vurgu yapan Sucu, “Artık vatandaşlarımızın buna dayanacak gücü kalmadı. İktidar, sandıkta kendisine destek sağlayan vatandaşı unuttu. Vatandaşlar artık aldıkları maaşla geçinemez, bırakın günü artık saatleri geçiremez oldu” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir


 

İlginizi Çekebilir

Çakmaklı: “Hiçbir zaman kirli pazarlıklara girmedik!”

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti’nin yeni il başkanı Kuzucu

İlginizi Çekebilir

Tuğba Çiftçi, İYİ Parti’nin yeni Kadın Kolları Başkanı oldu 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38924

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171