KIRIKKALE
19°
03:17

Öğleye kalan Süre

Kaplan: “Milletimizin cesareti hainleri yendi”

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Kaplan, “ 15 Temmuz, Türkiye'nin demokrasi ve milli birlik günüdür. Bu karanlık günde, hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı


ZAFERİN ARKASINDA FEDAKARLIK VAR 
Kaplan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün bir taraftan 251 vatandaşımızı bir gecede kaybetmenin hüznünü tekrar yaşarken diğer taraftan da dünyada eşine az rastlanır bir direnişe şahit olmanın gururunu yeniden yaşıyoruz. Hüzün ve gururun aynı anda yaşandığı bugünde ifade etmemiz gerekir ki hiçbir zafer altın tepside sunulmaz; tarihimiz boyunca kazandığımız her zaferin arkasında bir fedakârlık vardır.”

İMANLARIYLA KARŞI GELMİŞLERDİR 
“Kurtuluş Savaşı’nda evladını koruyan örtüyü, ıslanıp bozulmasın diye top mermisinin üzerine örten, ağır kış şartlarında evladı ile birlikte donarak şehit olan Şerife Bacı’nın fedakârlığı Asil Türk Milleti’nin kanına işlemiş aynı cesaret ve özveri örneği 15 Temmuz Gecesi hain darbe girişimine karşı da gösterilmiştir. FETÖ’nün ölüm kusan silahları karşısında milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın halkı sokağa ve meydanlara davet etmesiyle canından hatta canından daha çok değer verdiği evlatlarından vazgeçmiş ancak Vatanına namahrem elinin değmesini müsaade etmemiştir. Yüreklerinin tam ortasına dayanan namlulara imanlarıyla karşı çıkmıştır.”

VATANA VE MİLLETE SAHİP ÇIKTIK 
“15 Temmuz, demokrasiye olan inancımızı, milli birlik ve beraberlik ruhumuzu güçlendirdi. Bugün burada bir arada olmamız, bu kutlu mücadelenin devam ettiğinin bir göstergesidir. Birlikte hareket ettiğimiz sürece, hiçbir güç bizi yıkamaz. Türkiye'nin geleceğini, demokrasiyi ve özgürlüğü korumak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz'u unutmamak, bu ülkenin çocuklarına ve gelecek nesillere aktarmak sorumluluğumuzdur. Demokrasiye, özgürlüğe ve milli iradeye sahip çıkmak için bir arada olmalı, kardeşlik ruhumuzu her daim canlı tutmalıyız. Bu vesileyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyor, tüm milletimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir
 

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan, emeklilerin taleplerini iletti

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan’a görevi yeniden verildi

İlginizi Çekebilir

Albayrak: “Yakında AK Parti’den istifalar başlayacak”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89866

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171