KIRIKKALE
25°
03:12

Öğleye kalan Süre

Kara para operasyonunda fenomen çifte gözaltı!

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahipleri Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturmaya ilişkin detaylar da belli oldu.


POLATLARLA ARKADAŞLAR
Dilan Polat ve Engin Polat ailesine yürütülen soruşturmanın ardından diğer sosyal medya fenomenleri ve güzellik merkezi sahipleri hakkında da iddialar ortaya atılmıştı. Polatlarla da arkadaş oldukları ortaya çıkan ve yaşadıkları lüks hayatı sosyal medyaya da yansıtan sosyal medya fenomenleri Tayyar ve Özlem çifti için de savcılık harekete geçti.

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN DAVA AÇILDI
Sosyal medyada milyonlarca takipçiye ulaşan Öz çiftinin güzellik merkezleri ve kliniği vardı. Çift hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Savcılık, Öz çifti hakkında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "resmi belgede sahtecilik", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçlarından soruşturma başlattı.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Atatürk’e hakaret eden dönerci "Hacı" serbest!

İlginizi Çekebilir

Sosyal medya bunu konuşuyor! Şulemsi kimdir?

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale semalarında herkes bunu görüyor!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48530

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171