KIRIKKALE
24°
01:0

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale için önemli projelerimiz var

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tekinay, “Kırıkkale’nin kaderini değiştirmeye, plakamız olan 71 önemli projemizle geliyoruz” dedi.


BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Yeniden Refah Partisi, Kırıkkale’de çalışmalarını yürütüyor. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Arif Erdal, Merkez İlçe Başkanı Cemali Savaş, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay ve parti yönetimi, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği programda Yeniden Refah Partisi seçim kapsamında yaptıkları ve yapacakları çalışmalarını anlattı.

HALKIMIZA GÜVENİYORUZ
İlk olarak konuşan Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Savaş, Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye genelinde başarılara imza atmak için geldiğini söyledi. Üye sayılarının her geçen gün arttığını ifade eden Savaş, “Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah yerel seçimlerde hem Türkiye genelinde hem de Kırıkkale’de başarı elde edeceğiz” dedi. Üye sayılarının her geçen gün artığını ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erdal ise, “Bizler yerel yönetim seçimlerini kazanacağız. Belediye başkan adayımıza, kendimize ve vatandaşlarımıza güveniyoruz” dedi.

GÖNÜL KIRMADAN BAŞARMAYI İSTİYORUZ
Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay, “Kırıkkalemizin özenilen şehir olması, kendi kendine yeten şehir olması, Kırıkkale'de yaşayan, hakkı sevip, vatanını milletini sevenlerin huzur içinde olmasını sağlamak için çıktığımız bu yolda Kırıkkale halkının bizi yalnız bırakmayacağından eminiz. Mazlumun yanında olup, milletin gönlü olsun diye çalışırken, bu inancımızı bir sefere çıkan komutan gibi ciddi ancak karıncayı bile incitmekten sakınanlar gibi gönül kırmadan başarmayı istiyoruz” dedi.

YOLUMUZDAN DÖNMÜYOR, HEDEFE İLERLİYORUZ
Tekinay, “Kırıkkale gariplerin şehri, bizde Kırıkkale’nin gariban bir evladıyız, bu gariban evladı Kırıkkale’deki gariplerin neye ihtiyacı varsa bunu biliyor ve bu bilgiyle yola çıkıyoruz. Bir iş yaparken önce kalbimize soruyor, kalbimiz evet doğru diyorsa, gözümüzden yaş geliyorsa, biz o işi doğru biliyor ve o işin peşini bırakmıyoruz. Kim ne derse desin biz yolumuzdan dönmüyor, hedefe ilerliyoruz. Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamız gümüş motordan ayrılırken “bu şarkı burada bitmeyecek” demişti. Şimdi bende diyorum ki: “Biz o şarkıyı Yeniden Refahla Genel Başkanımız Muhammet Ali - Fatih Erbakan Başkanlığında Kırıkkale'de Muhammet Ali Tekinay kardeşiniz okuyarak başlatacak. Kırıkkale Belediyesi “Yeniden Refahla” yeniden tarih yazacak.”

71 PROJEMİZİ KIRIKKALE’DE HAYATA GEÇİRECEĞİZ
“Bu kutlu davada Kırıkkaleliyim diyenlerle, biz bir olmak için geliyoruz. Önce Hakkın rızasını gözeteceğiz, Allah’ ın rızasını kazanmak için çalışacağız. Daha sonra halkın rızasını kazanacağız. “Hakkın rızası, halkın rızasında saklıdır” diyerek vatandaşlarımızla bir olacağız. Biz 71 projemizle bir bebek büyütür gibi Türkiye’nin kalbi Kırıkkale’yi, bir baba şefkatiyle Allah’ın emaneti olarak görüp büyüteceğiz. Kırıkkale’nin bebeklik, çocukluk ve hiç bitmeyen gençlik yılları olacak, Kırıkkale özenilen güçlü, inançlı, temiz şehir diye anılırken, insanları Aslan ama Karıncayı bile incitmez diye anılacak. Kırıkkale insana en çok değer veren, yaşayanlarının en çok mutlu olduğu il olarak anılacak ve Kırıkkale Türkiye’nin kalbi olacak” dedi.

Haber:Sümeyye Nur Özseven (Stajyer)

İlginizi Çekebilir

Erdal ; “Erken seçim bekliyoruz”

İlginizi Çekebilir

Gazetekale’nin seçim anketi sonuçlandı işte Kırıkkale’nin görmek istediği başkan adayı 

İlginizi Çekebilir

Mehmet Koyuncu, yeniden Hacılar’a talip

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26402

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171