KIRIKKALE
25°
00:5

Yatsı'ya Kalan Süre

Kırıkkale MHP heyetinden Vali Makas’a ziyaret

Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Murat Abalı, beraberindeki heyetle birlikte Vali Mehmet Makas’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Kırıkkale için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


KIRIKKALE İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, kendisini ziyarete gelen Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Murat Abalı ve beraberindeki heyeti kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Makas, her alanda Kırıkkale için mücadele vereceklerini dile getirdi. Kırıkkale’nin savunma sanayi alanında önemli bir il olduğunu vurgulayan Makas, “Şehrimizi her alanda daha başarılı kılmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.


ÇALIŞMALARINDA BAŞARI DİLEDİLER
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, “Karakeçili Belediye Başkanımız Veysel Aydemir, Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Yıldırım Pehlivanlı ve İl Genel Meclis Üyemiz Bilal Bozbal ile birlikte Kırıkkale Valimiz Mehmet Makas’ı makamında ziyaret ettik. Bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Tuğçe Özdemir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin eğitimi değerlendirildi

İlginizi Çekebilir

Melike Boran İsmailoğulları “Şiddet sadece bedenlere zarar vermiyor”

İlginizi Çekebilir

Hacılar Kasabası Öztürk’ün yanında

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49580

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171