KIRIKKALE
17°

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’tan İsrail’e tepki!

Kırıkkale Valisi Makas, İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı saldırıları kınadı. İsrail’e tepki gösteren Makas, “İsrail'in bu terör saldırılarını ve işgali sonlandırması gerektiğini bir kez daha bütün Kırıkkale'miz adına zikretmek istiyorum” dedi.


ULUSLARARASI ALANDA GEREĞİ YAPILMALI 
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Muhtarlar Günü dolayısıyla merkezdeki mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Makas, "İsrail'in bu terör saldırılarını ve işgali sonlandırması gerektiğini bir kez daha bütün Kırıkkale'miz adına zikretmek istiyorum. Bir an önce uluslararası alanda gereği yapılmalıdır" şeklinde konuştu. 

TEZ ZAMANDA REFAHA KAVUŞURLAR İNŞALLAH 
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Polisevi'nde muhtarlara yönelik düzenlenen programda İsrail’i kınadı. İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik saldırıları dolayısıyla 3 gün süreyle milli yas ilan edildiğini hatırlattı. Makas, "Bir an önce uluslararası alanda gereği yapılmalı. İsrail'in bu terör saldırılarını ve işgali sonlandırması gerektiğini bir kez daha bütün Kırıkkale'miz adına zikretmek istiyorum. Rabbim tez zamanda başta Filistin toprakları olmak üzere tüm Bilad-ı İslam'ı refaha ve feraha kavuştursun. En büyük dileğimizdir" dedi. 

Haber: Tuğçe Özdemir 


 

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas, gönülleri kazanıyor 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de muhtarlar günü kutlandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale MHP heyetinden Vali Makas’a ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39447

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171