KIRIKKALE
21°
00:50

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale’de aranan 18 şüpheli, GBT sorgusunda yakalandı

Kırıkkale’de haklarında kesinleşmiş 6 gün ile 17 yıl arasında hapis cezası bulunan 7 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 11 şüpheli şahıs yakalandı.


KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince, kent genelinde çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Haklarında 6 gün ile 17 yıl arasından kesinleşmiş hapis cezası Y.A, B.O, T.Y, M.A.A, R.D, C.Ö, G.A. ve K.B. ile diğer çeşitli suçlardan aranan 11 şüpheli yapılan GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgusunda yakalandı. Hırsızlık suçundan hapis cezası 17 yıl hapis cezası bulunan M.A.A. isimli hükümlünün 30 ayrı suç kaydının olduğu tespit edildi. K.B’nin ise "ailenin korunması" suçundan 6 gün hapis cezası bulunuyor. Gözaltına alınan hükümlüler emniyetteki işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

 

İlginizi Çekebilir

Aranan 9'u hükümlü 17 kişi yakalandı

İlginizi Çekebilir

Tartıştığı arkadaşının evini kurşunladı!

İlginizi Çekebilir

Husumetlisini tabancayla yaralayan zanlı tutuklandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45546

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171