KIRIKKALE
25°
04:37

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale'de FETÖ/PDY üyesi yakalandı

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyesi ve kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs yakalandı.


OPERASYON DÜZENLENDİ
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve örgüt mensuplarının yakalanarak haklarındaki gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi adına Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda, hakkında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.S. isimli şahıs, Kırıkkale'de düzenlenen operasyonla yakalandı.

CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ
Yakalanan şahıs, Cumhuriyet Savcılığınca hakkında yapılan işlemlerin ardından Keskin T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, Devletin bölünmez bütünlüğüne kast eden terör odakları ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Nur Camisi’nde engelsiz buluşma

İlginizi Çekebilir

Binlerce kişi aynı anda bu camide namaz kılabiliyor

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu, görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86733

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171