KIRIKKALE
25°
05:58

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de Jandarmadan operasyon!

Kırıkkale'de jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı, 1 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK
Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalar sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Yahşihan ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde şüpheli araç trafik kontrol noktasında durduruldu.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI
A.Ş. (29) ve F.O. (21) isimli şahısların bulunduğu araçta arama yapan Jandarma ekipleri, 980 adet sentetik ecza hapı, 10 gram kannabinoid, 1 gram kokain ele geçirdi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan A.Ş., çıkarıldığı mahkemece "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan Keskin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. F.O. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Çiftçilere ÇKS uyarısı!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale için sağanak yağış uyarısı!

İlginizi Çekebilir

112 Müdürü Tekinay istifa ediyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92491

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171