KIRIKKALE
26°
01:47

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de kaçak göçmenlere geçit yok!

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri düzensiz göçle mücadelesini sürdürüyor.


GERİ GÖNDERME MERKEZİNE GÖNDERİLDİ
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak göçmenlere yönelik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Konu hakkında Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kimlik kontrolü için durdurulan yabancı uyruklu şahsa kimlik kartı sorulmuş, şahıs ekiplerimize İran pasaportu ibraz etmiş, yabancı uyruklu şahsın pasaportu Şube Müdürlüğümüz personelince incelendiğinde pasaportunun ve pasaporta tatbik edilmiş kaşenin sahte olduğu anlaşılmış, şahıs hakkında yapılan araştırma sonucunda şahsın Afganistan uyruklu olduğu tespit edilmiş, şüpheli şahsa "Resmi Belgede Sahtecilik" suçundan yasal işlem yapılmış ve akabinde sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezine gönderilmiştir. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadesine yer verildi.

Haber:Yunus Emre Altundağ 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de aranan şahıs yakalandı!

İlginizi Çekebilir

Petrokimya tesisinde yaşanan gaz sızıntısı can aldı!

İlginizi Çekebilir

Vali Makas’tan Pazar esnafına hayırlı işler ziyareti 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

99103

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171