KIRIKKALE
25°
02:30

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale’de sahte polisler tutuklandı!

Kırıkkale'de kendilerini polis olarak tanıttıkları kişinin 5 bin dolarını ve 60 bin liralık ziynetini dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.


POLİS MERKEZİNE GİDEREK ŞİKAYETÇİ OLDU
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, H.M.S.C. (46), telefonda kendisini polis olarak tanıtan kişinin isminin terör örgütüne üyelik soruşturmasında geçtiğini söylemesi üzerine evinde bulunan 5 bin dolarını ve 60 bin lira değerindeki ziyneti ikametine gelen dolandırıcılara verdi. Dolandırıldığını anlayan H.M.S.C, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İNCELEDİ
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüphelilerin tespiti ve yakalanması için bölgedeki güvenlik ve KGYS kamera görüntülerini inceledi. Görüntülerden belirlenen 3 zanlının Ankara'ya kaçtığını tespit eden ekipler, şüphelileri yakalayarak Kırıkkale'ye getirdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K. (28), V.O. (24) ve Z.G. (22) hakimlikçe tutuklandı. Şüphelilerin üzerinde bulunan 4 bin 405 dolar ile 2 altın kolye, küpe, yüzük ve bileklik, İl Emniyet Müdürlüğüne çağrılan müştekiye teslim edildi.

Haber Merkezi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de sahte polisler tutuklandı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

82427

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171