KIRIKKALE
19°
03:25

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkaleli Eren Özdemir finalde 

TRT’nin en çok izlenen ve sevilen yarışma programı olan ‘Sen Türkülerini Söyle’ yarışmasında Kırıkkaleli Eren Özdemir sergilediği performansıyla dikkat çekti. Rakiplerini bir bir eleyen Özdemir, yarışmanın son haftasında finale ismini yazdıran isimler ara


FİNALE İSMİNİ YAZDIRDI 
TV ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren herkesin gönlünün kazanan ve reyting rekorları kıran Sen Türkülerini Söyle’ yarışmasında final heyecanı yaşanacak. Yarışmaya katıldığı günden itibaren söylediği bozlak türküleri ve yanık sesiyle dikkatleri üzerine çeken Kırıkkale Eren Özdemir, finale ismini yazdıran kişilerarasında yer aldı. 

ÖZDEMİR DÜNYA EVİNE GİRDİ 
Birbirinden önemli ses sanatçıları olan Cengiz Özkan, Aysun Gültekin, Emre Yücelen, Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray’ın jüri üyeliğini yaptığı Sen Ürkülerini Söyle yarışmasına Kırıkkale’den katılan Özdemir,  finale kalmaya hak kazandı. Küçük yaştan bugüne müzikle ilgilenen Eren Özdemir bağlama ve keman çalabiliyor aynı zamanda da müzik öğretmenliği yapıyor. Özdemir, geçtiğimiz günlerde de dünya evine adım attı.

Haber: Şeyma Karakoç (Stajyer) 

İlginizi Çekebilir

TRT ekranlarında Kırıkkaleli bir yüz

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli Eren Özdemir finalde 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32510

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171